Verander de taal : FR

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Vrijwilliger of stagiaire bij SAM, handleiding!

Het SAM-netwerk interesseert je? Je wilt ons team ondersteunen zonder dat dat heel je dagelijks leven omgooit? Dat is mogelijk! Hier volgen verschillende manieren om ons te helpen:

 

VOOR HET OGENBLiK ZIJN DIT DE GEZOCHTE PROFIELEN:

  • Ik heb 3 seconden te besteden aan SAM: Volg ons op Twitter, like onze Facebook-pagina, volg ons YouTube-kanaal.
  • Ik heb 3 minuten te besteden aan SAM: Geef ruchtbaarheid! Wanneer de gelegenheid zich voordoet, spreek dan over SAM met je omgeving, je familie, je vrienden, je collega’s en deel onze info op de sociale media.
  • Ik heb enkele minuten/uren per week te besteden aan: verdeel onze affiches en flyers onderweg, in de winkels, medische kabinetten, bij realisstructuren (apotheken, bandagisten…). U kunt dragers bestellen bij info@reseau-sam.be. Download onze gids van vrienden van SAM.
  • Ik heb enkele maanden (ja zelfs meer indien affiniteiten;)) te besteden aan SAM: Wij zoeken de volgende profielen:
  • Woordvoerders die de VZW presenteren op evenementen, beurzen, ...
  • "Mantelzorgers Partners", die onze contactpersonen zullen zijn voor de ontwikkeling van toekomstige projecten

OP ZOEK NAAR EEN STAGE IN DE ASSOCIATIEVE WERELD?

Gemotiveerd door het SAM-netwerk? Regelmatig zijn wij op zoek naar stagiaires. Aarzel niet om ons uw sollicitaties te sturen : info@reseau-sam.be

Of het nu kort of lang is, bij voorbaat dank voor uw inzet!

Het SAM-netwerkteam

Giften

Indien je ons financieel wilt steunen met een gift, elk bedrag is welkom! Hartelijk DANK voor uw steun.

 

Unieke gift

Indien je onze actie punctueel wilt steunen, dan heb je de mogelijkheid om een unieke gift op onze bankrekening te doen. Uw gift zal verstandig worden gebruikt voor de ontwikkeling van het netwerk SAM-le Réseau des Aidants.

Giften per doorlopende opdracht

Indien je onze actie regelmatig wilt steunen, dan kun je een permanente opdracht openen ten gunste van de bankrekening van onze vzw. Dan maak je deel uit van onze regelmatige weldoeners, degenen van wie de steun ons in staat stelt om projecten op langere termijn te ontwikkelen.

Gift – Geschenk

Heb je geen inspiratie voor een kerst-, verjaardags-, pensioengeschenk, enz.? Waarom geen gift doen aan onze VZW in naam van de gevierde persoon? Indien onze actie hem na aan het hart ligt, zal hij verrukt zijn jou ertoe gebracht te hebben hieraan bij te dragen. NB: Vergeet niet het motief van de gift te vermelden, en het adres waarheen we onze dankbetuiging kunnen sturen.

Giften – Gelegenheid

Of het nu om een huwelijk, een spaarspot voor een vertrek of een andere feestelijke gelegenheid gaat, het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat met het ingezamelde geld te doen. Daarom stellen wij je voor om giften voor onze vzw in te zamelen. Aarzel dus niet om ons bankrekeningnummer te vermelden onderaan de aankondiging of uitnodiging, of om eenvoudigweg contact met ons op te nemen zodat wij je een inzamelbus voor giften kunnen toesturen.

HOE TEWERKGAAN?

Per overschrijving op onze rekening:

IBAN: BE72 3631 7484 9816
BIC-CODE (SWIFT): BBRU-BE-BB-010 (voor de giften vanuit het buitenland)
Begunstigde: SAM LE RESEAU DES AIDANTS ASBL
Adres: DE SMET DE NAEYERLAAN 570 - 1020 BRUSSEL
(Vrije) Mededeling: GIFT

Ondernemingen

Ben je een onderneming die ons wil helpen? Je hebt verschillende mogelijkheden. Indien je dat wenst, kan je:

  • Informatiedragers van de vzw verspreiden.
  • De banner van SAM op je website zetten
  • Onze communicatiedragers verspreiden (onze affiches, flyers, onze maandelijkse newsletters...)

Hoe ? Waar ?

Via de sociale netwerken, uw interne communicatie... en waarom niet vrijwilligersacties organiseren ter ondersteuning van SAM, die bijvoorbeeld erin bestaan alle handelaars van een wijk te sensibiliseren via de verspreiding van onze affiches... je zult er een dubbel doel mee bereiken: banden creëren tussen uw loontrekkende vrijwilligers, het engagement van uw onderneming in een project met een bij uitstek sociale waarde, de sensibilisering van uw teams voor de realiteit van de SAM’s die misschien op een dag hun realiteit zal zijn, of de realiteit van één van hun medewerkers... als ze dat al niet is...

DOWNLOAD ONS MEMORANDUM