De diensten van de vzw voor professionals

U verzorgt, helpt, houdt van!
Ontdek onze tools, onze diensten voor professionals en mantelzorgers

"Gratis diensten": Universele toegang tot informatie

Onze gratis diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de basisbehoeften van elke professional in de medisch-sociale sector op het gebied van informatie en het leggen van contacten. Ze omvatten:

De informatie

 • Zoekmachine SAM: Doorzoek onze voortdurend verrijkte database van de SAM-gemeenschap om snel geverifieerde en relevante informatie te vinden.
 • Telefonische permanentie 7/7: Krijg direct antwoord op uw vragen via onze toegewijde lijn, bediend door experts die klaar staan om u te begeleiden.
 • Wekelijkse juridische permanentie: Ontvang elke donderdag gratis juridisch advies over complexe administratieve kwesties. Meer weten

De zichtbaarheid

 • Maak en beheer een dynamisch profiel: Voeg uw professionele profiel toe aan ons medisch-sociale register om uw zichtbaarheid te vergroten. Profiteer van een interactief platform om uw expertise te verspreiden.
 • Informatie over uw evenementen verspreiden en beheren: Betrek uw doelgroep effectief door uw evenementen te delen op ons platform en profiteer van ons uitgebreide netwerk om meer professionals en mantelzorgers te bereiken.
 • Promoot uw speciale aanbiedingen: Laat nieuwe klanten of begunstigden kennismaken met uw aanbiedingen met gerichte promoties die exclusief zijn voor onze gemeenschap.

Maak mijn profiel aan in het register
Stuur ons een e-mail met een promotieaanbod voor uw producten of diensten

De creatie van links

 • Link-creërende evenementen: Neem deel aan SAM evenementen om uw netwerk uit te breiden. Inschrijven voor een sessie om het netwerk te presenteren
 • De software "Netwerken":
  • Vereenvoudig het beheer van uw professionele contacten met onze samenwerkingssoftware.
  • Transformeer uw adresboek in een actief en interactief netwerk.
  • Maak effectief verbinding met belangrijke partners in de sector.

Vraag een demonstratie van de software "Netwerken" aan
Partner worden? Er zijn zeker mogelijkheden om verbindingen te leggen tussen ons!

"Betalende diensten": Geavanceerde diensten

Onze betalende diensten bieden toegevoegde waarde voor professionals die verder willen gaan in hun zichtbaarheid en efficiëntie.

 • Creatie van "sleutel-op-de-deur" websites op maat: Ontvang een gepersonaliseerde website met een dynamisch register gebaseerd op de gegevens van uw netwerk. Vereenvoudig het beheer van uw netwerk terwijl u uw diensten en partners waardeert.
 • Gerichte reclame: Plaats uw dienst voor een gekwalificeerd publiek met onze advertentiemogelijkheden op de SAM website, waardoor maximale zichtbaarheid wordt gegarandeerd. Plaats advertenties op relevante zoekopdrachten op onze site om uw doelgroep te maximaliseren.
 • Samenwerking met de SAM-gemeenschap: Werk samen met ons om uw diensten en producten te promoten en uw netwerk te vergroten. Profiteer van onze expertise en ons netwerk om uw zichtbaarheid te vergroten.

De voordelen van de SAM-diensten

Professionele zichtbaarheid

Een volledig scala van ondersteunende diensten om te voldoen aan de netwerk- en zichtbaarheidsbehoeften van elke professional.
SAM stelt professionals in staat om aan hun wettelijke verplichtingen te voldoen zonder hun operationele behoeften op te offeren, waardoor ze volledige controle hebben over hun gegevens, maar tegelijkertijd hun expertise en autonomie respecteren. SAM draagt bij aan de verbetering van het gegevensbeheer in de medisch-sociale sector, rekening houdend met het complexe institutionele landschap van België, terwijl het voldoet aan de wettelijke kaders. Ons platform zorgt voor de veiligheid en vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens die voldoen aan de AVG, en vereenvoudigt de toegang en het beheer van deze informatie via het "Once Only" principe.

De SAM-gemeenschap, gedreven door een geest van samenwerking, streeft ernaar de informatiestroom te verbeteren door voort te bouwen op de bestaande samenwerking tussen de leden. Al haar acties worden uitgevoerd in het belang van het collectief en zonder winstoogmerk.

 1. Gegevensbeheer: Vereenvoudiging van de gegevensbeheer, in overeenstemming met de AVG-normen.
 2. Netwerken: Aanvaarding van het "Once Only" principe gepromoot door de administratie, om herhaalde verzoeken om informatie die al beschikbaar is te voorkomen.
 3. Integriteit van de gegevens: Leden blijven eigenaar van hun gegevens, waardoor veiligheid en controle worden gegarandeerd.
 4. Vertrouwelijkheid: De e-mails van de leden zijn standaard niet zichtbaar om hun privacy te beschermen.
 5. Notificaties en controle: Regelmatige informatie aan leden over updates en volledige controle over de zichtbaarheid van hun informatie.
 6. Gebruiksvriendelijkheid: Eenvoudige en intuïtieve interface voor een optimale gebruikerservaring.
 7. Continue ondersteuning: 24/7 telefonische ondersteuning voor elk verzoek.
 8. Integratie van officiële gegevens: Samenwerking met administratieve diensten voor betrouwbare en veilige informatie.
 9. Respect voor expertise: Erkenning van professionele expertise zonder inmenging in de centralisatie van gegevens of in de erkenning van vaardigheden.

Het SAM-platform streeft ernaar samenwerking te vergemakkelijken en tegelijkertijd administratieve vereenvoudiging en de geest van geest van co-constructie.

De sociale impact:

Door met ons samen te werken, ondersteunt u ook onze sociale missie voor mantelzorgers en mensen die hun autonomie verliezen.

Je hebt een roeping, je houdt van je werk ... maar je bent moe! Je geeft om jezelf Je helpt! Je bent een SAM en wat je rol ook is, het heeft gevolgen voor je gezondheid! Je bent niet alleen Bijna 98% van de zorgverleners heeft symptomen van burn-out ervaren. van burn-out.

Door SAM-hulpmiddelen te gebruiken, onderneem je actie om een ondersteunend netwerk te creëren en je welzijn te verbeteren. Draag de last niet alleen... De sleutel om een glimlach op je gezicht te houden is de verspreiding van informatie en een gevoel van partnerschap. informatie en een gevoel van partnerschap... vandaar de oprichting van dit platform

Een studie in die zin, uitgevoerd door de Universiteit Hasselt in 2016 die aanleiding gaf tot het SAM-project, het Carers' Network: informatie en de sleutel in de strijd tegen uitputting bij verlies van autonomie! verlies van autonomie!

Onze vereniging zonder winstoogmerk, opgericht in 2018, werkt aan de verbetering van de levenskwaliteit van mensen met een afhankelijkheidsprobleem en hun verzorgers, door de toegang tot nauwkeurige en nuttige en nuttige informatie.

Ons doel? Bruggen bouwen tussen professionals, burgers burgers en de middelen die ze nodig hebben om optimale zorg.... Netwerken faciliteren en ondersteunen tussen zorgverleners ... tussen zorgverleners.

 • Sociale missie: Wij zijn een vzw en een speler in de sociale economie, gesteund door subsidies, maar werkend op een hybride model om onze operationele kosten te dekken.
 • Inclusief platform: Onze diensten staan open voor alle professionals in de sector, of het nu artsen, kinesitherapeuten, familiehulpen, ergotherapeuten of zelfs handelaars zijn.
 • Oplossingen op maat: We bieden gratis en betaalde diensten en betaalde diensten, afgestemd op uw specifieke behoeften, om u te helpen u te helpen schitteren in uw rol en uw werklast te verlichten. werkdruk.