STEUN DE VZW

Wordt vrijwilliger of stagiair !

Vrijwilliger worden bij SAM : wat houdt dat in ?

Heb je tijd over en wil je deel uitmaken van een dynamisch team met veel projecten?

Goed nieuws, wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, eenmalig of vaker, afhankelijk van uw beschikbaarheid.

Beperkte beschikbaarheid... steuns ons in uw dagelijkse leven

Het kost maar een paar klikken om ons uw steun te geven ! ⏱️ 🐢
 • ✅  Een abonnement, Een « Like » 👍, delen op de netwerken  kost niets en is voor ons een kostbare hulp !
 • ✅  Zin om iets “verder” te gaan ? Steun ons met uw zoekopdrachten en uw online shopping ! Kleine druppels maken grote rivieren!
  Wij maken deel uit van de verenigingen die door Lilo en Shop2Hero worden gesteund!

De netwerken van SAM 🐢🐢

Iets meer beschikbaar...

Word een echte « Ambassadeur » van het SAM Netwerk 📣 🐢
 • Word een echte « Ambassadeur » van het SAM Netwerk door onze affiches, flyers uit te delen … overal waar U naar toe gaat en waar SAM’s te vinden zijn : apotheken, doktorspraktijken, supermarkten… Alle plaatsen waar mensen langskomen zijn goede plaatsen om het SAM Netwerk bekend te maken ! Flyers en posters zijn gratis vekrijgbaar per post of te downloaden op onze website !
 • Klaar om aan de slag te gaan : stel aan uw arts of apotheker voor om een poster op te hangen...

Gepassioneerd...

Wordt een hoofrolspeler van informatieverwijzingen 💚 🐢
 • Wordt een hoofrolspeler van informatieverwijzingen voor de SAM’s : de duizenden verzorgers en waardevolle informatie worden helaas niet door magie gecodeerd... Besteed een paar uur van uw tijd aan het coderen van de gegevens in het gezelschap van het SAM-team !
 • Neem deel aan onze flyersessie collectie actie om in een bepaald gebied (een wijk, een ziekenhuis, enz.) flyers en posters te verspreiden
 • Wordt animator op onze verschillende evenementen. Zorg voor een aanwezigheid op de SAM stand tijdens evenementen als conferenties of beurzen en ontmoet SAM’s die nog niet op de hoogte zijn van dit webinstrument.
 • ✅ Dingen anders doen ? Nodig zorgverleners om U heen uit om zich gratis te registreren op het SAM-netwerk (of stuur ons hun gegevens (e-mail vereist voor de registratie) !
  Als U een zorg- of ondersteuningsprofesioneel bent overweeg dan om LinkedIn te gebruiken om uw netwerk uit te nodigen !

Stagiair zijn bij SAM 👨🏻‍🎓

Bent U een student in communicatie, secretariaatswetenschappenof een ander gebied dat waardevols is voor het SAM-netwerk en U niet bang bent om gegevens te coderen , zijn wij regelmatig op zoek naar stagiaires (minstens 4 weken) !

Wij bieden een borte opleiding in het gebruik van onze speciaal ontwikkelde instrument voor het beheer van onze coderingen, een dynamische en flexibele werkomgeving en een geweldige ervaring in de associatieve sector.

Stuur ons uw sollicitaties !

Neem contact met ons op !